„Pune capac. Reciclează!”

Cluj Napoca, 02/07/2009

Ziua Americii va fi sărbătorită într-un mod inedit la Iulius Mall Cluj. La data de 4 iulie, Asociaţia Ecologistă Floarea de Colt şi Coca Cola vor realiza un mozaic din capace de pet cu imaginea steagului S.U.A., urmând ca acestea să fie ulterior reciclate.

„Această campanie inedită este un proiect pilot pe care îl desfăşurăm cu Asociatia Floarea de Colţ. Nu e prima dată când ne asociem în astfel de demersuri cu ONG-uri, întrucât Iulius Mall doreşte să fie un precursor al conceptelor ecologiste. Această campanie poartă un mesaj deosebit de important, acela de a respecta natura şi de a recicla, iar pentru acest lucru am ales două simboluri americane: Coca Cola şi conceptul de mall”, a declarat Lilian Furtună, Managerul Iulius Mall Cluj.

Capacele de plastic (de culoare roşie, albă şi albastră) necesare construirii mozaicului de aproximativ 15 mp sunt colectate la Iulius Mall, în urnele campaniei „Pune capac. Reciclează!” în perioada 30 iunie- 4 iulie. Pe toată perioada campaniei se vor acorda premii zilnice constând într-o sticlă de Coca Cola de 0,5 l la fiecare 5 capace aduse. Persoanele care vor aduce capace sunt înscrise automat la tragerea la sorţi din 4 iulie, în urma căreia se vor câştiga zece telefoane Samsung SGH-F300.

Finalitatea campaniei constă în reciclarea tuturor capacelor de pet ce au fost implicate în constructia mozaicului.

Galerie Foto