O pădurice cu 3.000 de copaci, plantată de peste 200 de angajați ai companiilor din clădirile de birouri de la Palas

Iași, 30/03/2019

Acțiunea de împădurire „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!”, organizată de United Business Center Palas Iași, a adunat, la cea de-a treia ediție, peste 200 de angajați dornici să contribuie la protejarea mediului.

Așa a apărut, într-o zi însorită de sâmbătă, o pădurice cu 3.000 de puieți de gorun, în zona Dobrovăț. Inițiativa United Business Center și a Asociației Alternativa Urbană s-a bucurat și de această dată de numeroși voluntari din clădirile de birouri ale ansamblului Palas. Peste 200 de angajați au ales să petreacă ziua de sâmbătă combinând relaxarea în natură cu munca pentru mediu. După o plimbare pe aleile din pădure, timp de șase ore, au pus mâna pe lopeți pentru a planta copăceii. Arborii au fost puși la dispoziție de Direcția Silvică Iași, din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA. Munca voluntarilor a fost răsplătită cu peisajele pe care natura le oferă primăvara, dar și cu mulțumirea că au făcut o faptă bună.

Acțiunea „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!” s-a aflat la cea de-a treia ediție, după inițiativele din 2017 și 2018, în urma cărora s-au plantat alți peste 5.500 de copaci, într-o zonă din satul Poieni, comuna Schitu Duca. Inițiativa este organizată de United Business Center exclusiv pentru angajații companiilor din clădirile de birouri din ansamblul Palas Iași și, pentru că s-a bucurat de succes, va continua cu noi apeluri de mobilizare pentru împădurirea vecinătăților Iașului.

Galerie Foto