Iulius Mall Cluj Napoca se implică în campania națională „Let's do it, Romania!”

Cluj Napoca, 24/09/2011

“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care si-a propus curatarea intregii tari de deseurile aruncate necorespunzator in zonele naturale, intr-o singura zi! Ne bazam pe sprijinul cetatenilor, autoritatilor, companiilor, ONG-urilor si mass-mediei pentru transformarea Romaniei in tara pe care ne-o dorim cu totii.

Mobilizam sute de mii de oameni pentru o cauza comuna. Anul 2010 a reprezentat pentru noi, echipa “Let’s Do It, Romania!”, anul in care am aratat ca schimbarile pozitive de mare amploare sunt posibile si in Romania daca ne unim pentru o cauza comuna.

“Let’s Do It, Romania!” este proiectul care isi propune sa produca o schimbare majora in educatia si legislatia Romaniei in ceea ce priveste gestiunea corecta a deseurilor. Dorim ca anul acesta sa depasim realizarile anului 2010 si sa stabilim un nou record pe data de 24 Septembrie 2011.

Avand in vedere faptul ca pana la aceasta ora judetul Cluj se situeaza pe locul 1 cu aproximativ 6000 de voluntari inscrisi pe site, ne propunem sa ramanem acolo in continuare.

Astfel, in data de 24 septembrie 2011 dam intalnire clujenilor in parcare la Iulius Mall de unde, incepand cu ora 08 :00 isi vor putea ridica sacii si manusile si vor putea porni la Marea Curatenie Nationala !

In limita posibilitatilor, echipa de organizare “Let’s Do It, Romania !” le va pune la dispozitie si un mijloc de transport celor care nu au!

Galerie Foto