„Iașul în era electro-mobilității” – o expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Iași, 15/10/2020

Mașinile eco-friendly sunt din ce în ce mai căutate în România. Vino la Palas, la expoziția „Iașul în era electro-mobilității”, să descoperi modelele de mașini electrice și hibrid ale momentului.

Palas îi invită pe ieșeni la un eveniment dedicat creșterii gradului de conștientizare față de beneficiile pe care le aduc mașinile eco-friendly. De vineri până duminică, 16 – 18 octombrie 2020, parcul Palas găzduiește „Iașul în era electro-mobilității”. În prima zi a evenimentului, de la ora 11.00, vor fi prezenți pentru a oferi informații despre planurile pentru dezvoltarea electro-mobilității în județ ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) și președinte ales al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, și secretarul de stat în MMAP, Mircea Fechet. Expoziția este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din IașiMAG Automobile, Sandra Trading, Casa Auto, BRAS, Volvo, Ford ATI Motors Holding, Mega Auto, Open Auto Center. 

„Iașul în era electro-mobilității” se organizează și în contextul în care bugetul programului Rabla Plus, destinat persoanelor fizice, a fost suplimentat. „Asta arată că apetitul românilor către mașini moderne și cu emisii scăzute sau chiar ZERO este în creștere. Trebuie să continuăm pe acest drum și să stimulăm achiziția de mașini ecologice, dacă ne dorim cu adevărat să respirăm aer curat în marile orașe” a declarat Costel Alexe, ministrul MMAP.

„Iașul în era electro-mobilității” este o expoziție de autovehicule electrice și hibrid, de la cele mai importante mărci auto din România, pe care cei interesați le pot analiza în detaliu și despre care vor primi informații concludente, inclusiv privind opțiunile de finanțare.

Purtarea măștilor de protecție și respectarea măsurilor de distanțare fizică sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

Galerie Foto