GALERIE FOTO: 5 motive să iubim primăvara în parcul Palas: culoare, vitalitate, bună dispoziţie, plimbare și relaxare

Iași, 21/05/2021

Zilele însorite s-au lasăt așteptate cam mult în acest an, însă acum ne putem bucura de frumusețea lor. În parcul Palas, soarele face verdele mai... verde, nuanțele copacilor ornamentali fură toate privirile, prunii roșii, azaleele, cameliile și ceilalți arbuști au înflorit și ei, iar atmosfera efervescentă îi învită pe ieșeni la plimbare. Pe lângă spectacolul naturii, vizitatorii se pot bucura și de timp liber la terasele cafenelelor tematice cu priveliște spre Palatul Culturii, iar cei mici se pot distra în caruselul venețian sau la trambuline.

Verdele crud combinat cu albastrul cerului și arbuștii înfloriți înnobilează peisajul din parcul Palas, aducându-i culoare și frumos. Verdele și rozul simbolizează revenirea la viață, galbenul induce stare de bine și căldură, iar roșul dă curaj pentru noi începuturi. Odată cu sezonul cald, au reînceput și activitățile în aer liber care de care mai diverse și plăcute. Copiii pot să se distreze la trambuline sau să pornească în călătorii de poveste în caruselul venețian, pe când tu poți să-ți dai întâlnire cu o carte pe gazonul parcului sau chiar să-ți muți aici biroul.

Natura renăscută pune și mai mult în valoare panorama impresionantă a Palatului Culturii, iar zecile de mii de plante decorative oferă un adevărat spectacol vizual și creează cadrul perfect pentru a-ți încărca bateriile, dar și pentru poze creative.

Însă, relaxarea și plimbările din parc pot fi armonios împletite și cu o experiență culinară internațională, propusă de numeroasele terase cu deschidere spre spațiul verde, unde poți să te bucuri de conceptul de „urban dining”. Indiferent că alegi preparate apetisante sau să savurezi o cafea alături de cineva drag, vei avea parte de momente speciale.

Galerie Foto