35 de angajați ai companiilor din clădirile de birouri Openville și copiii lor au făcut curățenie de „World Cleanup Day”

Timișoara, 18/09/2018

Provocarea „World Cleanup Day”, lansată de United Business Center (UBC) și Let’s Do It România, a fost acceptată de numeroși angajați ai companiilor prezente în clădirile de birouri din ansamblul Openville. Timişoara Sâmbătă, 35 de persoane au făcut curățenie în spații publice, în cadrul mișcării civice ce are ca scop protejarea mediului înconjurător.

O parte dintre angajații care lucrează în clădirile de birouri din ansamblul Openville și-au petrecut ziua de sâmbătă făcând curățenie. Nu acasă, ci în spații publice, acceptând astfel invitația UBC Timişoara de a participa la „World Cleanup Day”, o campanie de mobilizare civică, organizată de Let’s Do It România. Au profitat de prilej și pentru a-i responsabiliza pe cei mici, așa că au venit însoțiți de copii. Împreună, au strâns deșeurile din zona Străzii Nicolae Titulescu, inclusiv de pe marginea râului Bega. 80 de saci de gunoi reprezintă rezultatul muncii lor, care a durat mai bine de două ore.

„World Cleanup Day” este cea mai ambițioasă mișcare civică globală, în cadrul căreia toată Planeta luptă împotriva deșeurilor. Pe 15 septembrie 2018, peste 13 milioane de voluntari din 155 de țări au făcut curățenie simultan.

Galerie Foto