Pe 13 mai începe a doua ediție „Săptămâna porților deschis la UBC” Palas Iași. Înscrie-te pentru a cunoaște cele 23 de companii participante!

Iași, 13/05/2019-17/05/2019

Vino să discuți cu angajatorii de top din domeniul tău! 

*23 de companii prezente în clădirile de birouri United Business Center (UBC) Palas Iași își deschid porțile pentru studenți * cinci zile de vizite în sedii, testări de programe și sesiuni interactive de informare * proiect inedit, oportunitate pentru tineri în fomarea profesională

Un eveniment care, anul trecut, s-a bucurat de implicarea și aprecierea companiilor și studenților, „Săptămâna Porților Deschise la UBC” va demara, luni, pe 13 mai 2019, cea de-a doua ediție. Este o inițiativă a companiei IULIUS, unică în regiune, pentru că, simultan, numeroase companii din același ansamblu de clădiri de birouri le oferă tinerilor prilejul de a cunoaște mediul lor de lucru, cultura oranizațională și de a interacționa direct cu angajatorii. Cei dornici să afle ce înseamnă să lucrezi în IT, Outsourcing și Financiar – Bancar se pot înscrie până pe 09 mai, completând formularul disponibil pe http://bit.ly/spd-2019

Amazon, Yonder, OSF Global Services, Veoneer, UniCredit Business Integrated Solutions, Endava, Accenture, Centric IT Solutions România, Basware Corporation, Capgemini, Ness Digital Engineering, Optymyze, Bitdefender, TiVo, Youngculture, eMAG IT, ESET, Fortech, NTT Data, Banca Transilvania, UniCredit Bank, Raiffeisen Bank și Profidata participă la „Săptămâna Porților Deschise la UBC”. „Evenimentul organizat de compania IULIUS a fost un succes, prin care vizitatorii au avut posibilitatea să afle mai multe despre oportunitățile de învățare și dezvoltare profesională pe care le derulăm, cum să se prezinte cu brio la un interviu și care sunt beneficiile pe care le oferim. Câștigul cel mai important al unui student care participă la un astfel de eveniment rămâne, însă, faptul că are ocazia să vadă care este atmosfera dintr-o zi obișnuită de lucru la un potențial viitor angajator”, a declarat Alin Dorobanțu, Chief Operational Officer, OSF Global România. 

Vizita prin birourile corporațiilor va fi completată cu workshop-uri interactive, precum: prezentarea la un interviu de angajare, trucuri și sfaturi pentru primul loc de muncă, cum se desfășoară procesul de recrutare, oportunitățile de carieră pentru angajații entry level etc. Totodată, tinerii vor afla ce oportunități de formare, internship-uri și programe sunt derulate de companii. Evenimentul se adresează studenților de la specializările Informatică, Economie și Administrarea Afacerilor, Litere, Matematică, Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” și de la Automatică și Calculatoare, Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. În funcție de specializare, participanții vor putea selecta doar anumite companii, în limita locurilor disponibile. Calendarul evenimentului și programarea companiilor vor putea fi consultate pe pagina de Facebook IULIUS și pe evenimentul de pe Facebook al evenimentului (https://www.facebook.com/events/2531535063546283/).

„Săptămâna Porților Deschise la UBC” face parte din programul „Iași, orașul viitorului tău”, derulat de compania IULIUS, ce are scopul de a promova Iașul la nivel regional, drept un important centru academic, cu multiple oportunități de dezvoltare a carierei și petrecere a timpului liber. Programul include activități precum: târg al universităților, prezentări ale ofertei locurilor de muncă, conferințe, caravane regionale, facilitarea unor discuții cu profesioniști din cadrul multinaționalelor prezente în Iași, sesiuni de training specializate și multe altele. 

Galerie Foto