Creative Business Lab, nou laborator pentru studenții FEAA, susținut de IULIUS

Iași, 11/10/2021

Una dintre direcțiile strategiei de sustenabilitate a companiei IULIUS – IULIUS în comunitate – este aceea de a crește calitatea vieții pentru comunitate, iar printre acțiunile demarate se numără și activități menite să sprijine educația. Astfel, compania IULIUS împreună cu Amazon Development Center Romania, Canopy și Hindawi in Iasi, dar și alți actori ai mediului de afaceri ieșean, au realizat primul Creative Business Lab din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași (FEAA).

De curând, în cadrul FEAA a fost inaugurat Creative Business Lab, un spațiu modern, dotat la standardele actuale și care este dedicat studenților și profesorilor din cadrul Departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor. Laboratorul urmează să fie utilizat atât pentru cursuri și seminarii, cât și pentru workshopuri și evenimente susținute de companiile fondatoare: IULIUS, Amazon Development Center Romania, Canopy și Hindawi in Iasi, precum și de alți actori ai mediului de afaceri. Creative Business Lab beneficiază și de o bibliotecă de Neuroștiință și Business, pusă la dispoziție de MindArchitect by Paul Olteanu.

Compania IULIUS își continuă demersurile în consolidarea comunităților puternice, prin acțiuni și proiecte educaționale care încurajează cunoașterea sub toate formele sale, dar și sprijinirea tinerelor talente, ca parte din strategia de sustenabilitate.

Cursul de „Real Estate Business Management”, predat de specialiști din cadrul companiei, la care au participat 70 de studenți masteranzi, programul de internship, „Rising Stars at IULIUS”, dedicat studenților din anii terminali și masteranzilor, și Târgul Universităților Ieșene sunt câteva dintre acțiunile demarate de compania IULIUS pentru a susține educația.

Sursă foto: Facebook FEAA - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași

Galerie Foto