CAUŢI UN INTERNSHIP ÎNTR-O COMPANIE DE TOP? PE 19 FEBRUARIE, LA PALAS VA AVEA LOC „UBC INTERNSHIP DAY”

Iași, 19/02/2019-19/02/2019

Studenţii în an terminal sau masteranzii care doresc să îşi înceapă cariera sau să dobândească experienţă profesională sunt invitaţi la „UBC Internship Day”. Este primul eveniment din Iaşi care reuneşte, într-un singur loc, stagiile de practică disponibile în companiile multinaţionale prezente în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Palas. Acesta va avea loc pe 19 februarie 2019, în Atriumul Palas Mall, între orele 10.00 – 18.00.

Companiile care vor fi prezente cu oferte sunt: Bitdefender, Veoneer, Endava, Fortech, OSF Global Services, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Capgemini, TiVO şi UniCredit Services.

Tinerii vor avea ocazia să discute direct cu specialişti din domeniile IT, Outsourcing, Financiar-Bancar şi HR, de la care pot afla informaţii utile despre programele de internship derulate anul acesta, numărul de locuri disponibile, modalitatea de selecţie, orarul de lucru şi multe altele. „Programele de internship OSF Global se desfășoară pe parcursul unei luni de zile, alături de un mentor. Totodată, aceste programe oferă tuturor opțiunea de a lucra de oriunde, singura cerință fiind ca aceștia să dispună de un laptop și de conexiune la Internet”, a declarat Gabriela Onofrei, Employer Brand Manager OSF Global Services.

„Ne bucurăm să putem oferi oportunităţi de internship pentru viitorii colegi de breaslă şi să îi sprijinim în construirea fundaţiei care va sta la baza carierei lor profesionale. În afara tehnologiilor noi şi interesante, vom afla împreună că lucrul la un produs software mai implica şi interacţiune cu clienţi aparţinând unor culturi diverse, deprindere de metodologii de livrare şi bune practici, atât în ce priveşte scrierea de code, cât şi în definirea unei arhitecturi software, interacţiunea cu diverse tool-uri şi procese etc. Şi, nu în ultimul rând, perfecţionarea abilităţilor de lucru în echipă, acea unitate funcţională a organizaţiei unde se întâmplă magia, unde produsul prinde încet, încet formă în urma sinergiilor dintre oameni, tehnologie şi nevoile de business ale clienţilor”, a menţionat Dorin Popovici, Site Manager al companiei Fortech în Iaşi.

Tot pe 19 februarie, studenţii sau masteranzii vor avea oportunitatea să participe şi la workshop-uri de dezvoltare profesională, susţinute de companii din UBC. Acestea vor avea loc în Congress Hall Palas, tinerii urmând să primească sfaturi utile în cazul unui interviu de angajare, despre cum să îşi construiască un CV de succes sau un plan de carieră.

Link înscriere: http://bit.ly/ubcinternshipday
Deadline înscriere: vineri, 15 februarie 2019 


IMPORTANT! - Evenimentul este dedicat exclusiv studenților în an terminal și masteranzilor.
____________________


Proiectul face parte din programul „IAȘI, orașul viitorului tău”, realizat de compania IULIUS.

Galerie Foto