Angajat pentru o zi la UBC - Vino să vezi cum arată viitorul!

Iași, 19/07/2019-19/07/2019

Evenimentul „Angajat pentru o zi la UBC”, aflat la prima ediție, își propune să le prezinte liceenilor oportunitățile de carieră disponibile în Iași și importanța alegerii unei facultăți potrivite. Totodată, acest eveniment vine în întâmpinarea unei nevoi reale cu care elevii se confruntă, fiind vorba despre importanța interacțiunii, încă din timpul liceului, cu mediul business.

Vineri, 19 iulie, elevii din Iași, din din clasele X-XII,  vor putea participa la workshop-uri de orientare în carieră, discuții cu specialiști și o vizită ghidată în una dintre companiile din clădirile United Business Center care își desfășoară activitatea în domeniile IT, Financiar-Bancar, Outsourcing sau Marketing&Comunicare. Pe parcursul evenimentului, elevii vor avea ocazia să interacționeze direct cu specialiștii și să vadă cum arată sediul unei multinaționale.

Link-ul de înscriere pentru eveniment este disponibil pe http://bit.ly/angajat-ubc.

Evenimentul face parte din programul „Iași, orașul viitorului tău” derulat de compania IULIUS, ce are scopul de a promova Iașul la nivel regional, drept un important centru academic, cu multiple oportunități de dezvoltare a carierei și petrecere a timpului liber. Programul include activități precum: târg al universităților, prezentări ale ofertei locurilor de muncă, conferințe, caravane regionale, facilitarea unor discuții cu profesioniști din cadrul multinaționalelor prezente în Iași, sesiuni de training specializate și multe altele.