25 de studenți au aflat informații practice din domeniul resurselor umane în cadrul evenimentului READY - „ABC-ul procesului de recrutare într-o companie multinațională”, organizat la sediul companiei Endava

Iași, 18/04/2019

       În luna aprilie, studenții și masteranzii au avut posibilitatea să participe la o nouă ediție a evenimentului READY, organizat de compania IULIUS. Evenimentul își propune să ofere studenților informații practice prin intermediul specialiștilor, gazda acestei întâlniri fiind compania Endava din cadrul United Business Center Iași.

       Un specialist în domeniul resurselor umane a abordat un subiect de actualitate și de interes pentru participanți, prezentându-le care este „ABC-ul procesului de recrutare într-o companie multinațională”. La eveniment au fost prezenți studenți din cadrul facultăților de Economie și Administrarea Afacerilor, Litere, Psihologie și Științe ale Educației, Filosofie și Științe Social-Politice.

       Participanții au putut să afle informații utile despre cum trebuie să îți construiești corect CV-ul, ce trebuie și ce nu trebuie să faci în timpul unui interviu de angajare, dar și care ar fi profilul „candidatului ideal” pentru un job într-o companie multinațională. Totodată, aceștia au aflat despre sarcinile pe care un angajat în departamentul de Resurse Umane trebuie să le îndeplinească, dar și despre provocările care apar în acest domeniu.

       READY este un eveniment care își propune să conecteze tinerii cu subiecte de actualitate și tendințe globale de pe piața muncii prin interacțiunea cu specialiști de la companiile din clădirile United Business Center, fiind parte integrată a proiectului „Iași, orașul viitorului tău”.

Galerie Foto