“Rising Stars at IMC” - 20 de tineri au fost incluşi în programul de internship dezvoltat de grupul IULIUS

Iasi, 03/06/2013-30/08/2013

Iulius Management Center (IMC), parte a grupului de companii IULIUS, cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România, sprijină mediul universitar ieşean, oferind tinerilor şansa conturării unor cariere de succes. În această vară, compania desfăşoară programul de internship “Rising Stars at IMC”, în parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, adresat studenţilor în ani terminali şi masteranzilor din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Iulius Management Center a selectat 20 de tineri cu potenţial, dintr-un total de peste 120 de studenţi înscrişi, care vor aprofunda domeniile cheie în mall management. Performanţa academică, implicarea în activităţi practice, motivaţia pentru program şi competenţele personale au fost criteriile care au stat la baza selecţiei, în urma participării la centrele de evaluare interactive susţinute de compania de recrutare Trenkwalder.

Programul de internship se desfăşoară în perioada 3 iunie – 30 august 2013, timp în care cei 20 de tineri vor fi coordonaţi de specialiştii din cadrul companiei şi vor avea o şansă în plus la angajare. Fiind un program complet de pregătire, “Rising Stars at IMC” va permite ca, la finalizarea internship-ului, toţi tinerii să fi dobândit competenţe tehnice şi organizaţionale specifice.