Peste 1.500 de copii au descoperit corpul uman cu ajutorul expoziției interactive de la Iulius Mall Suceava

Suceava, 18/09/2018

Curiozitate, veselie, experimente, fotografii haioase și amintiri educative. Așa se poate defini experiența de care au avut parte cei peste 1.500 de copii care au avut prilejul de a se transforma în „medici”, în cadrul expoziției interactive „The Human Body Adventure”. Printre vizitatori s-au numărat și 25 de copii de la Centrul de plasament „Speranța”, pentru care experiența a fost un cadou oferit de Iulius Mall Suceava.

Timp de 11 zile, până la finalul săptămânii trecute, parterul Iulius Mall Suceava s-a transformat într-un loc captivant pentru cei mici. Expoziția interactivă The Human Body Adventure, organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina, a fost un magnet pentru prichindei, care au învățat lucruri noi și au descoperit cum funcționează corpul uman prin joc și joacă. Provocarea a fost acceptată de peste 1.500 de copii, fascinați de informațiile pe care le-au aflat și de experimentele la care au participat. Iulius Mall Suceava i-a oferit posibilitatea de a se bucura de această experiență inedită și unui grup de 25 de copii cu nevoi speciale de la Centrul de plasament „Speranța”, care au avut acces gratuit și au participat cu entuziasm la activitățile propuse.

Costumați cu halate de doctori, cei care au pornit în incursiunea educativă și distractivă au aflat cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, inimă și sistemul respirator, au făcut experimente și s-au fotografiat la panourile cu sistemele vieții. Punctele de actracție au fost masa de operație interactivă și aplicația de realitate augmentată, cu ajutorul căreia au văzut organele interne.

 

Galerie Foto