Liceenii din Cluj-Napoca își prezintă roboții creați de ei, la Iulius Mall

Cluj-Napoca, 27/01/2019

Șase echipe de liceeni din Cluj-Napoca, participanți la programul BRD FIRST Tech Challenge România, vin la Iulius Mall să impresioneze publicul cu roboții construiți de ei.

DEMO ROBOTICA va avea loc duminică, pe 27 ianuarie 2019, de la ora 14.00, la parterul Atriumului Iulius Mall. Evenimentul îi aduce în atenția publicului pe elevii de liceu din Cluj-Napoca înscriși în programul de robotică BRD FIRST Tech Challenge România, organizat de Asociația Nație prin Educație.

Spectacolul va fi oferit de tehnologii create chiar de către echipele Hype (Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”), PrimeTech (Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”),  Phoenix și Transilvania_Robotix (Liceul Teoretic „Avram Iancu”), The ArchiTechs (Colegiul Național „Emil Racoviță”) și Rutherbots (Colegiul Tehnic de Comunicații „Augustin Maior”). Tinerii sunt pregătiți să le prezinte informații despre proiectele lor tuturor celor care le împărtășesc pasiunea pentru robotică și știință.

Echipele fac parte din cea mai mare competiție de robotică pentru elevi de liceu din țară – BRD FIRST Tech Challenge România. În programul dezvoltat de Nație prin Educație sunt înscrise 145 de echipe, 2.000 de elevi de liceu, din 77 de orașe.

Galerie Foto