Iulius Mall organizează primul târg al ofertelor extrașcolare din Iași

Iasi, 21/09/2013-22/09/2013

La finalul primei săptămâni din noul an de învăţământ, elevii, mici şi mari, precum şi părinţii acestora sunt invitaţi la Iulius Mall, locul unde, timp de două zile, se va desfăşura Târgul Ofertelor Extraşcolare. Organizat în premieră la Iaşi, sâmbătă şi duminică, evenimentul reuneşte, la etajul doi din Iulius Mall, peste 30 de participanţi din domenii diverse, precum şcoli de limbi străine şi de televiziune, cluburi de dans, muzică, pictură, actorie, teatru, sport şi fotografie.

Prichindeii cu abilităţi artistice pot opta pentru cursuri de muzică uşoară, chitară, fotografie, actorie, teatru, pictură, desen, modelaj şi chiar design vestimentar. Copiii care îndrăgesc mişcarea se pot înscrie la cursuri de balet, dansuri sportive, populare şi multiculturale, streetdance sau breakdance, iar cei care doresc să se dedice sportului pot să practice artele marţiale, tenisul sau fotbalul. Copiii cărora le place să fie în centrul atenţiei şi în lumina reflectoarelor sunt aşteptaţi la cursuri de televiziune şi modeling. La târg vor fi prezente agenţii de turism care organizează excursii şi tabere, precum şi cluburi de agrement, unde cei mici pot învăţa să se distreze, pescuind, călărind sau trăgând cu arcul. În plus, expozanţii propun activităţi recreative şi pentru copiii cu dizabilităţi.

Vizitatorii târgului vor fi răsplătiţi, prin tragere la sorţi, cu premii care constau în abonamente la programe educaţionale de limbi străine, dansuri, arte marţiale, ateliere de creaţie şi teatru. Mai mult, la etajul întâi din Iulius Mall, cluburile participante vor oferi publicului demonstraţii antrenante, pentru ca cei mici să experimenteze farmecul activităţilor extraşcolare propuse.