Grupul Iulius a început cea de-a doua ediție a programului de internship pentru studenți „Rising Stars at IMC”

Iasi, 22/01/2014

Și în acest an, Iulius Management Center (IMC), parte a grupului de companii Iulius, va sprijini mediul universitar ieşean, oferindu-le tinerilor şansa conturării unor cariere de succes. Recent, compania a demarat cea de-a doua ediţie a programului de internship „Rising Stars at IMC”, derulat în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi. Programul se adresează studenţilor în ani terminali şi masteranzilor din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEEA), care îşi pot depune CV-ul până pe data de 6 februarie 2014, pe adresa de e-mail internship@iuliusmall.com. În plus, cei interesaţi sunt aşteptaţi pe 30 ianuarie, la ora 14.00, în Amfiteatrul B1 din cadrul FEEA, la prezentarea programului de internship.

Tinerii aleşi în urma procesului de selecţie vor aprofunda, timp de trei luni, domeniile cheie în mall management. Programul se va desfăşura în perioada 3 martie – 3 iunie, timp în care studenţii vor fi coordonaţi de specialiştii din cadrul companiei şi vor avea o şansă în plus la angajare.

Este al doilea an consecutiv când compania IMC desfăşoară programul de internship. La ediţia din 2013, şase dintre cei 20 de participanţi au fost angajaţi în cadrul companiei, completând echipele departamentelor pentru care au demonstrat abilităţi deosebite. „Dacă aș fi fost întrebat ce planuri de vară aveam, și implicit ce perspective de angajare, răspunsul, probabil, ar fi fost unul mai mult decât evaziv. În cadrul programului am fost implicat în fiecare activitate din cadrul departamentului în care am fost repartizat, având posibilitatea de a participa la şedinţe operaţionale, la sesiuni de brainstorming şi, mai mult decât atât, am avut șansa de a-mi vedea ideile acceptate și implementate”, a declarat Daniel Cautiş, 22 de ani, absolvent al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Business Administration şi actual angajat al IMC.

Demersul companiei de a contribui la formarea profesioniştilor este implementat în alte două oraşe universitare din ţară, la Cluj-Napoca şi Timişoara, în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall