Computere şi componente IT, donate de Iulius Mall pentru elevii Școlii nr. 27 din Timişoara

Timișoara, 22/11/2010

Elevii Şcolii Nr. 27 din Timişoara se pot bucura, începând de astăzi, 22 noiembrie, de trei noi computere şi echipamente IT performante, care îi vor ajuta să exploreze mai uşor vastul univers al Informaticii şi Internetului.

Donaţia aparţine Iulius Mall Timişoara şi a fost posibilă datorită susţinătorilor de pe Facebook ai centrului comercial, care au participat la campania “I Like = 1 Leu= 1 Zâmbet”, desfăşurată cu ocazia evenimentului “Veniţi la Miezul Nopţii”. Pentru fiecare fan înregistrat până sâmbătă, 13 noiembrie, ora 02.00, mallul a donat 1 Leu. În total, 4.660 de admiratori au participat online la strângerea de fonduri destinate sprijinirii învăţământului timişorean.

Pentru ca învăţăceii să beneficieze de sisteme IT complete, Iulius Mall a decis suplimentarea sumei, astfel încât valoarea computerelor şi a componentelor făcute cadou depăşeşte 6.500 lei.

În prezent, toate activităţile sunt dependente de Internet, iar a avea un computer a devenit o adevărată necesitate. Mulţumim Iulius Mall şi celor care au făcut posibil ca elevii noştri să aibă acces facil la informaţii şi să se perfecţioneze în acest domeniu fascinant”, a declarat Ioan Stana, directorul Şcolii Nr. 27 din Timişoara.

Laboratorul multimedia al instituţiei a fost dotat de Iulius Mall cu trei computere de ultimă generaţie, monitoare LCD, imprimante, scannere şi copiatoare.

Galerie Foto