Activităţi educative şi distractive pentru elevi, la Iulius Mall Suceava

Suceava, 08/04/2014

Iulius Mall Suceava dedică această săptămână activităţilor extraşcolare, care să le dezvăluie copiilor şi adolescenţilor cum este „Şcoala Altfel”. Cele mai frumoase „lecţii” din anul şcolar le sunt „predate” la mall, de către specialişti şi profesori.

În această săptămână, între orele 9.00 şi 12.00, peste 800 de elevi din clasele I-VII ale şcolilor generale nr.1, nr.3 şi nr.4 din Suceava vin la Iulius Mall să descopere meserii interesante, să înveţe reguli de conduită, să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi să se distreze alături de colegi. Copiii participă la ateliere interactive de educaţie non-formală, pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele, pe care le vor putea aplica în noi experienţe.

Cei pasionaţi de ritm participă la cursuri de dans, iar cei cu înclinare spre artă au la dispoziţie ateliere de creaţie, cum ar fi cel de realizare brăţări din noduri. Tinerii sunt instruiţi de specialişti privind educaţia rutieră, având chiar posibilitatea de a vedea de aproape cum funcţionează o maşină de intervenţie a Poliţiei. Reprezentanţii Centrofarm le povestesc cât de importantă este igiena, în timp ce la Expert Optic îi învaţă cum să îşi protejeze ochii. Tot în cadrul acestui proiect, copiii află mai multe despre lumea animalelor, la magazinul Zoomania, fac un tur al hypermarketului Auchan pentru a observa cum se conduce un business şi participă la sesiuni de lectură la librăria Cărtureşti.

Galerie Foto