Toamna și-a etalat culorile spectaculoase în parcul din Iulius Town

Timișoara, 30/10/2020

Într-un context care se schimbă de la o zi la alta, frumusețea naturii poate fi punctul de stabilitate, de care avem nevoie. Parcul din Iulius Town Timișoara este o explozie de nuanțe arămii, care te îndeamnă la relaxare și unde poți descoperi culorile toamnei, anotimp care a schimbat întreg peisajul într-unul de poveste.

Toamna a cuprins natura din Iulius Gardens, iar nuanțele roșiatice și arămii au luat cu asalt frunzele copacilor. Plimbările pe aleile din parc sunt acum însoțite de razele blânde ale soarelui, dar și de peisajul tomnatic, unde frumusețea arborilor care își schimbă culorile vibrante cu cele melancolice este vedeta principală.

Cei mici se pot bucura de aer curat, dar și de distracție în Iulius Gardens. Caruselul venețian, aflat în centrul parcului, este împrejmuit de arbori și îi așteaptă pe copii de luni până joi, de la ora 12.00 până la ora 20.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00 la ora 22.00. Nuanțele de auriu ale copacilor se împletesc cu design-ul unic al caruselului, creând o atmosferă de poveste. Seara, lumea basmelor este și mai aproape, prin jocul celor peste 1.500 de luminițe, dar și prin ceșcuțele care se învârt și căluții care se balansează.

Iulius Town dispune de cea mai diversificată paletă de entertainment din oraș, cu peste 15 locații în aer liber, care au deschidere spre parc. Astfel, poți admira spectacolul de culori în timp ce savurezi o cafea sau preparatul tău favorit, la una dintre terase. Dacă preferi să te plimbi, poți să îți iei cafeaua la pachet și să admiri peisajul oferit de tei, cedri, fagi, arțari, stejari, brazi, pini și duzi ornamentali, pe aleile de promenadă. Fă o pauză de la grijile cotidiene, ia cu tine cartea preferată, relaxează-te pe o bancă din Iulius Gardens și încarcă-ți bateriile!

Atmosfera este completată și de lacul din parc, unde razele soarelui se reflectă în oglinda apei. Pontonul este locul perfect pentru o ședință foto, unde poți surprinde frumusețea naturii, care oferă și cadrul perfect pentru a captura o amintire specială într-o fotografie. 

Vino să te bucuri de culorile toamnei în Iulius Gardens!

 

Galerie Foto