#OameniiIULIUS: RISING STARS at IULIUS – de la intern la Leasing Manager Iulius Town

Timișoara, 14/05/2021

RISING STARS at IULIUS - Află povestea colegilor din echipa IULIUS, care au ajuns în companie prin intermediul unui program de internship.

Vlad Popa, Leasing Manager Iulius Town Timisoara

„Experiența mea în cadrul companiei IULIUS a început în anul 2019, în urma participării la programul de internship, chiar la scurt timp după finalizarea studiilor de licență. Privind retrospectiv, înțeleg importanța și valoarea acestui program, care mi-a oferit oportunitatea de a mă forma din punct de vedere profesional într-un mediu dinamic și plin de provocări frumoase. Comunicarea și interacțiunea cu fiecare departament, discuțiile deschise, sesiunile de feedback, elementele și activitățile practice, disponibilitatea fiecărei persoane întâlnite și mentorii mei sunt doar câteva dintre lucrurile care au adus plusvaloare în această experiență atât de complexă. În prezent, ocup funcția de Leasing Manager în cadrul diviziei de retail din Iulius Town Timisoara și mă bucur să fiu parte dintr-o comunitate mare de oameni vizionari, care își propun să aducă schimbare și impact prin intermediul proiectelor dezvoltate.”

Și tu poți să-ți construiești cariera alături de singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România!

Înscrie-te aici!

Galerie Foto