#OameniiIULIUS: RISING STARS at IULIUS - de la intern la Director de Marketing

Iași, 07/05/2021

RISING STARS at IULIUS - Află povestea colegilor din echipa IULIUS, care au ajuns în companie prin intermediul unui program de internship.

Ioana Albulescu, Director de Marketing Ansamblul Palas Iași:

„În timpul studiilor mele la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, specializarea Marketing, am avut ocazia să fac practică în domeniu în cadrul grupului IULIUS, cel mai mare dezvoltator și operator de proiecte mixed-use din România. Ulterior, am aplicat pentru un post în echipa Palas Iași și, pe timpul construcției ansamblului, mi-am făcut ucenicia în echipa de la Iulius Mall Iași.

Am început cu un stagiu de practică și, din 2013, coordonez echipa de marketing a ansamblului Palas. Împreună planificăm strategii, implementăm campaniile și evenimentele desfășurate în primul proiect mixt de tip lifestyle din România. Evenimentul care m-a provocat cel mai mult din punct de vedere profesional a fost inaugurarea Palas, în special Recordul Mondial pentru „Cele mai multe lampioane lansate simultan”. Pasiunea mea este planificarea strategică și, în cei 13 ani alături de IULIUS, am dezvoltat și implementat strategii și planuri de marketing pentru un portofoliu vast de parteneri și chiriași, precum și campanii variate de imagine și stimulare a vânzărilor.

Experiența mea în companie s-a concretizat prin plusvaloare oferită, dar și primită, prin formarea mea profesională. Modul în care am organizat activitățile colegilor, determinarea de a rezolva o anumită problemă, soluțiile inedite, out-of-the box, de a reduce costurile sau de a planifica diverse activități mi-au adus și mie o mulțumire personală - cea de a fi acum un om mai bun, din multe puncte de vedere.”

Și tu poți să-ți construiești cariera alături de singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România!

Înscrie-te aici!

Galerie Foto