IULIUS View: NTT DATA Romania – locul unde angajații nu își construiesc doar o carieră, ci o viață

United Business Center 6 Palas Iași, 28/10/2019

Echipa NTT DATA Romania de la Iași numără 70 de angajați, cu toții profesioniști, adaptabili, amuzanți, creativi, pozitivi și altruiști. Astfel poate fi caracterizată echipa NTT DATA Romania, furnizor și integrator de soluții/sisteme IT complexe, ai cărei specialiști activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy & Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics.

Situat în clădirea de birouri United Business Center 6 (UBC 6), din ansamblul Palas, sediul NTT DATA Romania din Iași ocupă o suprafață de 900 mp. Aici este spațiul unde cei 70 de angajați nu își construiesc doar o carieră, ci o viață, locul unde accentul cade pe oameni, căci aceștia sunt motorul companiei. Atât timp cât experiența oferită la birou este relaxantă și facilitățile numeroase, angajații sunt motivați să se autodepășească în fiecare zi. În alegerea sediului a contat foarte mult faptul că le putem oferi colegilor noștri o varietate de avantaje: sentimentul de siguranță și confort, oportunitatea de a economisi timp pentru a-l putea investi în activități care să susțină acel work-life balance pe care îl căutăm cu toții, o priveliște deosebită și posibilitatea unei plimbări în natură într-o grădină atât de frumos amenajată, la doar 5 minute de sediu”, a declarat Gabriela Amarandei - Site Operations Manager.

Întreg sediul NTT DATA Romania din Iași pune accentul pe relaxare, întrucât un mediu de lucru reconfortant favorizează procesul creativ și inovația. De asemenea, este încurajată comunicarea directă între membrii echipei unui proiect, sălile de ședință fiind dotate cu echipamente performante, care să permită interacțiunea remote.

Pentru momentele de pauză, bucătăria devine un loc al ritualurilor, fie ele de dimineață, de amiază sau de ocazie. Bucătăria este locul unde mirosul îmbietor de cafea le dă angajaților inspirația pentru o nouă zi, unde mesele de prânz sunt la pachet cu zâmbete și unde se sărbătoresc aniversări și reușite.

Dacă nivelul de creativitate a scăzut și ideile par că s-au pierdut, zona de relaxare special amenajată le oferă angajaților o multitudine de activități care să îi deconecteze, pentru un moment, de la proiectele în lucru.

La Iași, NTT DATA Romania a mizat pe un spațiu familiar, care să dea senzația de amploare, un spațiu care poartă amprenta personală a echipei, lucru sesizat de fiecare oaspete care le trece pragul.

Datorită faptului că angajații lucrează într-o clădire de birouri ce face parte dintr-un ansamblu mixt, echipa NTT DATA Romania se bucură de toate facilitățile de care dispune: zonă de retail, servicii, food court, restaurante și cafenele, dar și bănci. În plus, beneficiază de programul Card Partener. Acesta este special gândit pentru angajații din clădirile de birouri UBC, care le oferă discounturi în magazinele și locațiile de dining din Palas.

Galerie Foto