IULIUS View: Endava – Mai mult decât un birou, un sediu creativ, cu spații tematice și săli de sport

United Business Center 1 - Palas Iași, 20/03/2019

Despre Endava se știe că este unul dintre angajatorii de top, pentru care tinerii își doresc să lucreze. O vizită în sediul companiei de servicii IT îți poate dezvălui câteva dintre atuurile pentru care este atât de atractivă. Mai exact, atmosfera care te conduce către ideea unui spațiu ce invită la interacțiune, socializare și, de ce nu, chiar la relaxare.

În Iași, Endava este prezentă în clădirea United Business Center 1, din ansamblul urbanistic Palas, unde își desfășoară activitatea din 2010 și ocupă peste 3.100 mp. Acum doi ani s-a extins cu încă 2.000 mp, într-un spațiu dedicat. Cu sedii în America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Republica Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria, Columbia, Argentina, Uruguay și Venezuela, Endava livrează soluții de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation. Iar caracterul său multinațional este sesizabil și prin designul sediului din ansamblul Palas. Astfel, angajații pot lucra din spații cu amenajare inedită, precum: Jupiter (tematică astronomică), Romanian Athenaeum (tematică muzicală), Smallville (asemănare cu un mic orășel) etc.

Toate birourile Endava sunt open space, reliefând caracterul unitar al echipei și, în același timp, dezvoltând spiritul organizațional la nivelul fiecărui angajat. Pe lângă spațiile de lucru generoase și primitoare, angajații au la dispoziție 28 de săli de ședințe, cu capacități diferite, de la două până la zeci de persoane.

Tenis de masă, gaming și sport, în pauza de lucru

Pentru că s-a dorit crearea unui mediu de lucru productiv și plăcut, care să ofere angajaților posibilitatea de a se deconecta și recrea, în fiecare dintre cele două sedii este amenajată o sală de sport, în adevăratul sens al cuvântului. Tenis de masă, sac de box, biciclete fitness, dar și fussball, air hockey și jocuri video se numără printre facilitățile care pot fi accesate în aceste spații de relaxare. Iar ca o sugestie din partea celor care își petrec timpul lucrând în fața computerelor, în fiecare sediu este un scaun pentru masaj. Și pentru cei care preferă să se destindă în compania unei cărți sau a unui puzzle, s-au creat facilități, precum bibliotecă și spații cu un ambient reconfortant. Desigur, nu puteau lipsi bucătăriile, amenajate la fiecare etaj.

În plus, pentru a-i încuraja pe angajați să facă mișcare și să aleagă ca mjloc de transport bicicleta, în cel mai nou sediu sunt amenajate și dușuri.

...

Endava este o companie de servicii IT publică, cu peste 17 ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor.

Galerie Foto