IULIUS View - Centric, un sediu cu personalitate și orientat către angajați

United Business Center 4 - Palas Iași, 05/03/2019

Concentrare, dedicare, zâmbete, relaxare, echipă, lumină naturală și adevărate tablouri verzi. Așa ar putea fi descris mediul de lucru din sediul companiei Centric, aflat în clădirea United Business Center 4 din ansamblul mixt Palas.

Centric este o companie multinațională, care livrează soluții software variate, ce pornesc de la sectorul public, sănătate, resurse umane și salarizare, construcții, logistică, închirieri de locuințe, până la soluții complete (software și echipamente) pentru marile lanțuri de magazine. Strategia companiei este de a le oferi angajaților posibilitatea de a-și valorifica potențialul în maniera pe care și-o doresc, fiind vizibilă inclusiv în designul și dotările biroului de la Iași.

Amenajarea sediului Centric este orientată către angajați, gândită pentru a le oferi cât mai mult spațiu și un pachet atractiv de facilități, pornind de la ideea că „un angajat fericit este un angajat eficient”. Deși „open-space” este termenul definitoriu, au fost implementate concepte care să permită fiecărui angajat să beneficieze de o atmosferă de lucru relaxată și echilibrată, dar și care încurajează dezvoltarea profesională. Așa s-a consolidat o echipă de aproximativ 300 de specialiști, entuziastă, dinamică și mereu în dezvoltare, conectată la tehnologiile momentului. Iar pe birourile lor, dincolo de calculatoare și gadgeturi, sunt vizibile și elemente din viața personală, indiferent că sunt sub forma unor fotografii, plante, premii etc.

O vizită la Centric îți dezvăluie un birou luminos, cu spații ample, organizate astfel încât să stimuleze interacțiunea și lucrul în echipă. Pentru că se dezvoltă proiecte mixte, deseori au loc sesiuni de lucru virtuale cu echipe din alte țări, direct de la birou sau din spațiile dedicate. Pe lângă numeroasele săli de ședință, dotate cu tehnologie de ultimă generație, biroul Centric oferă și spații mai retrase, pentru conversații private sau concentare deplină.

Angajații Centric beneficiază și de săli de relaxare, care stimulează mișcarea, și spații pentru pasionații de gaming, care le permit deconectarea de la sarcinile de lucru. Totodată, este amenajată o bibliotecă, un loc ideal pentru relaxare în compania unei lecturi sau a panoramei asupra parcului Palas. La toate acestea se adaugă bucătării complet echipate și terase, care, deseori, se transformă în spații de socializare. Uneori, și birourile se transformă în zone de relaxare, prin jocuri de societate, puzzle etc.

...

Centric este o companie care face parte din grupul internațional Sanderink Investments, o organizație europeană, prezentă în 10 țări, care oferă clienților săi, în principal, soluții software, dar și servicii precum outsourcing în domeniul IT, BPO, staffing. Compania are sedii în Olanda (țară în care a fost și fondată în 1992), Belgia, România, Germania, Franța, Norvegia, Suedia, Elveția și, de curând, și Lituania. În România, compania este prezentă la Iași din anul 2010 și a ajuns la aproximativ 300 de angajați în biroul din clădirea United Business Center 4 din ansamblul Palas.

Galerie Foto