Iulius View: Amdaris – Locul unde mergi la birou, dar te simți ca acasă

United Business Center 3 Iulius Town Timișoara, 09/03/2020

Amdaris este o companie a cărei echipă este unită și dinamică. O scurtă vizită în sediul lor te va încărca cu energie și îți va transmite sentimentul de apartenență.

Fondată în 2009 în Marea Britanie, specializată în dezvoltarea și implementarea serviciilor de web, software și mobile, cu patru birouri în mai multe colțuri ale lumii, printre care și Orientul Mijlociu, compania Amdaris este prezentă în România din anul 2012. De la începutul acestui an are sediul în clădirea United Business Center (UBC) 3 din ansamblul Iulius Town Timișoara. Aici, în jur de 70 de ingineri vin în fiecare zi la biroul pe care ei și l-au personalizat, în funcție de dorințele lor, iar acest lucru îi face să se simtă „ca acasă”.

Dacă ar fi să îi întrebăm pe amdarieni cum se consideră, răspunsul ar fi: norocoși. De ce? Pentru că sunt singurii care au o terasă imensă, de unde pot privi tot orașul, de la înălțimea etajului 12, și de unde „apusurile de soare sunt demențiale”.

Cum poate banda adezivă să lege Timișoara de Bristol și Chișinău?

Deoarece Amdaris are sedii în mai multe colțuri ale lumii, aceștia și-au dorit ca biroul din UBC 3 să aibă conexiuni cu cele din Bristol și Chișinău. Cum au ales să se „înfrățească”? Printr-un Tape Art, care redă motto-ul companiei și pe care îl regăsești în fiecare sediu. Astfel, o echipă de designeri a venit special din Berlin în Timișoara și, pe un perete, a creat din bandă adezivă legătura dintre cele trei orașe.

Birourile amdarienilor sunt „open space”, creând astfel un spațiu comun, pentru toată lumea. Inclusiv pentru directori, despre care aflăm că „sunt oameni, nu zei”, astfel că au parte de același tratament.

Pe lângă cele patru săli de conferință de care dispun, echipa este mândră de „interview room”, deoarece culorile vii și mobila o transformă într-un spațiu plin de viață, așa cum sunt și discuțiile de recrutare. Spațiul generos a oferit oportunitatea amenajării a două zone de relaxare, cu ieșire la terasă, unde angajații se pot bucura de o pauză.  

Restaurante, coffee shop, sală de fitness, dușuri și vestiare pentru cei care vin cu bicicleta, cinema, food court, parc, multe branduri și servicii sunt disponibile pentru angajați, pentru că sediul Amdaris se află în singurul ansamblu mixt din vestul țării, Iulius Town Timișoara.

Galerie Foto