Ansamblul Openville Timişoara, premiat la Gala Forbes Best Office Buildings 2019

Timişoara, 04/03/2019

Openville, ansamblul care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va reprezenta principala atracție de business, shopping şi timp liber din regiune.

Ansamblul Openville Timişoara a primit distincţia „Cea mai mare clădire de birouri”, la Gala Forbes Best Office Buildings 2019, care a avut loc pe 28 februarie, la București. Evenimentul, organizat anual, este dedicat celor mai importante companii de pe piaţa de profil din România.

Premiul a fost oferit pentru United Business Center 0 (UBC 0), care va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 de metri şi 27 de etaje). UBC 0 se află în curs de edificare şi va deveni un reper la nivel naţional, fiind una dintre cele mai aşteptate construcţii din ansamblul mixt. Lucrările au început în aprilie 2018 şi presupun amenajarea unei suprafeţe închiriabile de birouri de peste 52.000 mp.

UBC 0 va fi un veritabil proiect mixt pe verticală, care va include, la parter, magazine, cafenele şi restaurante tematice, iar la etajul întâi, şapte săli de evenimente dedicate segmentului corporate. Suprafeţele pentru spaţiile office vor ajunge la cel puţin 2.000 mp pe fiecare nivel, fiind flexibile, fără coloane interioare, cu multă lumină naturală, şi pot fi partiţionate astfel încât să se adapteze cerinţelor clienţilor.

UBC 0 va oferi o panoramă spectaculoasă asupra Timişoara din orice unghi, datorită faţadei integral din sticlă. Totodată, cei care vor lucra în clădire vor avea acces direct la magazinele şi serviciile din mall şi din noile zone de retail, dar şi la spaţiile de relaxare create în viitorul parc al ansamblului urbanistic.

Proiectul mixt Openville Timișoara reprezintă o investiție în valoare de peste 220 milioane de euro, realizată de companiile IULIUS şi Atterbury Europe. Prima etapă de dezvoltare, aflată în proces de finalizare, va include: 47.000 mp de suplimentari de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (UBC 0), un parc, un tunel auto şi 4.068 de locuri de parcare.

Galerie Foto