United Business Center Timișoara, partener local al evenimentului Codecamp Timisoara

Timișoara, 06/10/2018

Cea mai mare conferinta IT din Romania se desfasoara in data de 6 octombrie la Timisoara! Peste 40 de sesiuni organizate in 7 track-uri paralele, sustinute de speakeri romani si internationali si acces gratuit pentru participanti, in cadrul Codecamp Timisoara.

Sambata, 06 octombrie 2018, la Universitatea de Vest va avea loc o noua editie Codecamp Timisoara, una din cele mai mari conferinte IT din Romania, unde sunt asteptati peste 700 de participanti – preponderant profesionisti IT, dar si studenti si alte persoane interesate de tehnologie.

Anul acesta, in cadrul conferintei vor fi discutate teme din zona Artificial Intelligence & Machine Learning, Automotive, Web, Architecture, Frontend, Testing, IoT, Leadership, de catre speakeri de renume, internationali si romani, cum ar fi Marton Kodok, Ciprian Jichici, Antonis Kalipetis si Razvan Vlasin.

United Business Center Timisoara a fost partener local al evenimentului, in toate cele 3 editii desfasurate la Timisoara.

Codecamp s-a născut în 2008, la Iași, și este cea mai mare comunitate de IT din România. După 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018.

Galerie Foto