Sărbătorim împreună 10 ani de Iulius Mall Cluj!

Cluj Napoca, 11/11/2017

De zece ani, Iulius Mall Cluj face parte din viața ta, oferindu-ți experiențe complete de shopping și recreere. De ziua noastră, ne dorim să sărbătorim cu tine și ți-am pregătit surprize inimaginabile. Notează-ți în agendă ziua de 11 noiembrie 2017, pentru că te invităm la un maraton de spectacole care te vor captiva și te vor transpune într-o lume a poveștilor.

Iulius Mall Cluj se apropie de momentul aniversar al celor zece ani de la inaugurare și lansează clienților săi invitația de a se bucura de marea sărbătoare. În ton cu spiritul său tânăr, vibrant și energic, agenda evenimentelor special pregătite cu această ocazie va oferi publicului prilejul de a crea noi amintiri memorabile. Spectaculos, extraordinar, fantastic și strălucitor sunt elementele care definesc Iulius Mall Cluj și pe care clienții le vor putea experimenta într-o altă dimensiune. Pe 11 noiembrie, creaturi gigantice, păsări din altă lume, apariții extraterestre și iluzii optice își vor face prezența printre clienții Iulius Mall Cluj, prin tot atâtea momente de entertainment. Nu îți dezvăluim mai multe, însă îți spunem că va fi fabulos!

Pregătite să te surprindă sunt și brandurile  tale preferate, așa că pe 11 noiembrie te așteptăm la o ședință de shopping îndelungată, pentru că vei beneficia de oferte aniversare. Fii cu ochii pe site-ul Iulius Mall Cluj și pe pagina Facebook pentru a afla primul detalii despre eveniment! Pentru că aniversarea noastră este despre clienți, ne vom asigura că vei primi și cadouri la cumpărături.

Galerie Foto