Producătorul local „Savori Ardelenești” a inaugurat o locație în Iulius Mall Cluj, prin intermediul programului „Go Local”

Cluj-Napoca, 23/02/2022

Compania IULIUS continuă programul Go Local, prin care sprijină antreprenorii și producătorii locali și cărora le oferă soluții concrete pentru dezvoltare, promovând, astfel, produsele autohtone, și, implicit susținând economia locală. „Savori Ardelenești” este cel de-al doilea business local, care a inaugurat o locație în Iulius Mall Cluj, după ce la finalul anului trecut „Ferma de Păpuşi” s-a alăturat mixului de branduri existent. În program s-au înscris peste 170 de antreprenori din orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Suceava.

Compania IULIUS continuă susținerea afacerilor independente și a spiritului antreprenorial prin programul Go Local. Astfel, în Iulius Mall Cluj s-a inaugurat cel de-al doilea business local de acest gen - „Savori Ardelenești”, care reunește la stand, pe lângă producția proprie de sucuri 100% naturale, și alți mici producători din zona Clujului. Aici se mai regăsesc mere, fructe de pădure de la ferme locale, fructe deshidratate, paste artizanale, produse ecologice din lavandă, siropuri, dulceață, zacuscă, mărțișoare, ii stilizate, produse de artizanat, dar lista continuă. „Credem în colaborare și credem că doar fâcându-i pe alții mari ai șansa să crești un pic mai mare, așa că la standul nostru aducem și produsele altor businessuri în care credem, precum: «Bunătăți uscate», «Grădina de munte», «Eys Prod», «Rigo», «Gemelini», «Kepes Antal», «Delicium», «Lavanda di Maria», «Bere a la Cluj», «Pasta Pedroni» și alții”, a spus antreprenoarea Anca Feneșan. Standul „Savori Ardelenești” își așteaptă clienții în zona Auchan din Iulius Mall Cluj.

Atât Anca, cât și soțul ei au făcut cunoștință încă din vremea copilăriei cu „spiritul de mic producător”. Părinții Ancăi au cultivat căpșuni și au plantat o mică livadă de meri, piersici și pruni în Țara Oașului, iar părinții soțului produc, în localitatea Cornești, de mai bine de 40 de ani, legume și fructe, pe care le comercializeză în piețele din Cluj-Napoca. „Ideea de a produce sucuri naturale îi aparține soțului meu și a venit în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu un antreprenor român stabilit în Germania și care conduce o afacere de producție ecologică în țară. Știam că sacrificiile sunt mari și intuiam că o afacere de producție nu ar fi ușor de gestionat, dar când muncești cu drag și pui suflet, visele pot deveni realitate”, adaugă Anca.

Prin programul Go Local, compania IULIUS oferă micilor antreprenori scutiri temporare de la plata chiriei sau reduceri, consultanță, flexibilitate la durata contractului, îi impulsionează să se reinventeze prin promovare și să-și extindă afacerile în centrele comerciale ale grupului, atfel încât produsele lor să fie la îndemâna clienților. „Considerăm acest program un real sprijin pentru afacerile locale și un pas important pentru noi. Ne dorim ca munca noastră să rodească și ne bucurăm că putem fi mai aproape de clienții noștri din Cluj-Napoca”, mai spune Anca.

Înscrierile în programul Go Local continuă, iar antreprenorii locali interesați pot afla mai multe detalii accesând: www.iuliuscompany.ro/golocal.

Galerie Foto