Nouă familii ieșene au primit în dar de la Palas Mall câte un brad de Crăciun

Iasi, 21/12/2012

Palas Mall a dăruit bucuria Crăciunului la peste 30 de copii din familii cu situaţii materiale speciale şi din adăposturi sociale. Brazi împodobiţi şi cadouri au ajuns în casele ieşenilor, cei mai fericiţi fiind prichindeii care îl aşteaptă cu speranţă pe Moş Crăciun.

Palas Mall a donat nouă brazi, împodobiţi de tot atâtea grupuri de elevi de la cele mai mari licee din Iaşi, în cadrul campaniei „Bradul de nota 10”. Pomii ornaţi de tinerii cu imaginaţie şi cadourile Palas Mall au ajuns în casele unor familii alese cu ajutorul Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi

Timp de mai bine de 10 zile, fanii de pe pagina de Facebook a ansamblului Palas au votat „cel mai frumos brad”. În urma opţiunilor publicului, câştigători au fost desemnaţi tinerii de la Colegiul „Costache Negruzzi”. Aceştia sunt răsplătiţi de Palas Mall cu câte un MP3 Player.

Instituţiile de învăţământ participante la campania „Bradul de nota 10” au fost: Colegiul „Costache Negruzzi”, secţiile de Muzică şi Arte Plastice de la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă”, Colegiul Naţional, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Colegiul „Richard Wurmbrand”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic Administrativ şi Seminarul Teologic Ortodox.

Galerie Foto