Jocurile copilăriei, teatru de păpuși și proiecții de animații, la Kiddy Festival, în Iulius Parc

Cluj-Napoca, 01/06/2017

Ca în fiecare an, 1 iunie este despre copii. Iulius Mall Cluj îi așteaptă pe prichindei să petreacă o zi de poveste, cu evenimente pe placul lor. Teatru de păpuși, proiecții de filme, sesiuni de aerobic și multe alte activități amuzante sunt cadourile de care se vor bucura cei mici, la Kiddy Festival, în Iulius Parc.

Prichindei, sunteți pregătiți de distracție? De Ziua Copilului vă puteți amuza și juca în voie, la Kiddy Festival. Joi, 1 iunie 2016, va fi o zi plină cu surprize speciale pentru cei mici, în Iulius Parc. Îndrăgitul spațiu de recreee și petrecere a timpului liber se va transforma într-un spațiu de poveste, în care năzdrăvanii vor descoperi atracții nenumărate, pentru a sărbători de ziua lor. De la 12.00, ștrengarii vor putea descoperi jocurile copilăriei, dar și multe activități antrenante și amuzante:  competiții haioase, badminton, frisbee, minigolf și altele. Iar pentru ca petrecerea să fie completă, puștii vor putea participa la sesiuni de faicepainting, care îi vor ajuta să se transforme în personajele lor preferate. În plus, cei mai activi dintre sărbătoriți vor fi premiați cu praline de ciocolată belgiană de la Coffee Beans.

Agenda Kiddy Festival continuă cu o invitație la aerobic și dansuri pentru copii, de la ora 14.00, oferindu-le prichindeilor doza suplimentară de mișcare și bună dispoziție. De la ora 18.00, micuții vor petrece în compania marionetelor, pentru că sunt invitați la o piesă de teatru de păpuși. Vor afla lucruri noi și se vor amuza de peripețiile personajelor din povești. După lăsarea serii, de la ora 2o.oo, sărbătoriții sunt așteptați la film. Au fost pregătite cele mai amuzante animații dedicate copiilor, pentru o nouă porție de zâmbete.

Te așteptăm pe 1 iunie, în Iulius Parc, să te bucuri de surprizele Kiddy Festival!

 

Galerie Foto