Iulius Mall este parte dintr-Un Singur Cluj! Susținem sistemul medical cu o donație de 100.000 de lei

Cluj-Napoca, 01/04/2020

Din responsabilitate față de comunitate și din solidaritate pentru cei care acționează împotriva pandemiei, încercați din greu în această perioadă, Iulius Mall s-a alăturat inițiativei „Un Singur Cluj”. 100.000 de lei este suma donată pentru susținerea sistemului medical din Cluj-Napoca. La nivel național, sprijinul direct acordat spitalelor de compania IULIUS este de peste 150.000 de euro.

În repetate rânduri, personalul medical direct sau indirect implicat în lupta împotriva noului coronavirus a semnalat că lipsurile din spitale le pun viața în pericol, dar și pe cea a pacienților. Produsele de bază, echipamentele de protecție, dar și dotările medicale sunt „armele” indispensabile ale celor din prima linie. Este ceea ce a determinat Iulius Mall să se implice și să se alăture inițiativei „Un Singur Cluj”, platforma care centralizează eforturile comunității clujene și resursele disponibile în lupta cu pandemia și, în colaborare cu unitățile medicale, autoritățile publice și inițiativele civice, contribuie la acoperirea eficientă a necesităților. „Este ceea ce putem face în această perioadă dificilă, să ajutăm și să fim alături de personalul medical, în care ne punem cu toții speranța. Apreciem eforturile lor și le mulțumim pentru dedicare și curaj! Iulius Mall Cluj face parte din comunitate, alături de care suntem implicați și responsabili, atunci când totul este bine, dar, mai ales, atunci când ne dorim să fie așa. Facem parte dintr-Un Singur Cluj, alături de care ajutăm și lucrăm împreună!”, a declarat Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

La nivel național, compania IULIUS s-a implicat cu donații în valoare de peste 150.000 de euro în susținerea sistemului medical. Mai mult, a lansat platforma „Donăm azi, zâmbim mâine” pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro, prin care facilitează donațiile directe către spitalele din Iași, Timișoara și Suceava. Este un apel atât către companii, cât și către  persoanele fizice să contribuie la susținerea celor care fac eforturi pentru a salva vieți. Platforma creată oferă „firul scurt”, pentru ca sumele oferite din solidaritate să ajungă direct în conturile a 13 spitale.

Iulius Mall Cluj este alături de eroii care luptă împotriva epidemiei! Împreună suntem mai puternici și putem face ca totul să fie bine!

Galerie Foto