Iulius Mall a stabilit un nou record mondial, de 8 martie, la Cluj Napoca

Cluj Napoca, 08/03/2014

Iulius Mall şi cele mai frumoase doamne şi domnişoare au adus oraşului Cluj-Napoca primul titlu GUINNESS WORLD RECORDS®. Sâmbătă seara, în Atriumul central al Iulius Mall Cluj, 1.384 de reprezentante ale eleganţei feminine au stabilit un nou record mondial la categoria „Cele mai multe femei care se rujează simultan”. Astfel, pentru prima dată în mod oficial, Iulius Mall a făcut ca oraşul Cluj-Napoca să apară pe harta GUINNESS WORLD RECORDS®.

La invitaţia Iulius Mall, clujencele s-au rujat timp de 1 minut şi au doborât recordul anterior deţinut de Ésika, un brand sud - american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanţi în centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.

Evenimentul a fost organizat de Iulius Mall, partener în spectacolul frumuseţii fiind AVON, brandul internaţional de cosmetice, care a dăruit rujurile. Iulius Mall mulţumeşte tuturor clujenilor şi nu numai, care au venit în număr foarte mare, atât pentru a participa la record, cât şi pentru a se bucura de spectacol.

Recordul mondial a fost omologat de Mark Gerard McKinley, reprezentantul oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®, oraşul Cluj – Napoca deţinând acum primul titlu care îi aduce notorietate mondială.  

Indiferent de vârstă, doamnele şi domnişoarele au dorit să îşi transforme frumuseţea într-un record. Tonul a fost dat de un grup de femei în vârstă de peste 80 de ani, cărora li s-au alăturat numeroase participante dornice să petreacă ziua lor printr-un eveniment cu adevărat inedit.

Îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă a susţinut femeile în demersul lor dedicat frumuseţii, iar trupa Vama le-a oferit un cadou muzical. În plus, toate participantele au primit taloane de înscriere la tombola AVON, iar norocoasele câştigătoare au fost răsplătite cu pachete de cosmetice, din gama LUXE. Atmosfera a fost completată şi cu diverse concursuri organizate de Iulius Mall.

Aceasta este cea de-a treia acţiune cu notorietate mondială din portofoliul grupului de companii IULIUS. Pe 2 iunie 2012, ansamblul urbanistic Palas şi Iaşul au stabilit împreună un record: 12.740 de lampioane înălţate simultan. Pe 8 decembrie 2013, la Palas Mall au fost prezente 1.073 de persoane costumate în elfi, care au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”.

Galerie Foto