Flash-mob al soliştilor de la Opera Iaşi, la Iulius Mall

Iasi, 23/12/2010

Ieri seară, clienţii veniţi la cumpărături în IULIUS MALL au fost surprinşi cu un cadou aparte: un flash-mob muzical, o reprezentaţie de 30 de minute a artiştilor Operei Naţionale Române din Iaşi.

Pianina amplasată la Pasticceria Montecatini nu a stârnit nici o bănuială, până când şase solişti, aflaţi incognito în magazinele din IULIUS MALL şi la mesele cafenelei, au început să cânte compoziţii muzicale cunoscute şi colinde. Trei perechi de dansatori de la Şcoala “Dance Energy”, cordonate de Alex Necula şi Andreea Manolache, au plutit pe ritmurile pline de căldură ale ariilor celebre, interpretate desăvârşit de maeştrii Operei din Iaşi. Fiecare minut al reprezentaţiei a fost urmărit cu încântare de clienţii IULIUS MALL, care au acompaniat şi răsplătit soliştii cu aplauze. La final, spectatorii au fost serviţi cu şampanie.

Supriza a fost pregătită de IULIUS MALL special pentru sărbătorile de iarnă. Reacţiile pline de uimire ale celor care, la acea oră, îşi beau liniştiţi cafeaua în IULIUS MALL, au fost filmate şi pot fi vizionate pe pagina Facebook a mall-ului.

Acesta nu este primul flash-mob organizat la IULIUS MALL. În toamnă, clienţii din food court-ul Almondo au fost surprinşi de dansatori de menuet, cu ocazia evenimentului “Veniţi la Miezul Nopţii!”.

Galerie Foto