Duminică, la Palas Mall Iași se încearcă doborârea recordului pentru cea mai mare adunare de spiriduși din lume

Iasi, 04/12/2013

Duminică, 8 decembrie 2013, Palas Mall îi invită pe ieşeni şi pe locuitorii din regiune la un eveniment organizat în premieră în ţara noastră: încercare oficială GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cea mai mare adunare de spiriduşi din lume. Evenimentul va avea loc în Atriumul Palas Mall, de la ora 17.00. Spiriprezentatorii Daniel Buzdugan şi Mihai Morar vor fi responsabili de buna dispoziţie, iar Andreea Bănică va electriza atmosfera cu un spirishow.

Categoria pentru care se organizează evenimentul se numeşte: „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”. Ammanford Town Centre din Ammanford, Marea Britanie, deţine recordul actual, unde s-au reunit 762 de spiriduşi, pe 17 noiembrie 2012.

Sute de spiriduşi, îmbrăcaţi în costume speciale, vor invada duminică Atriumul Palas Mall şi vor oferi publicului un spectacol impresionant de dans. La realizarea costumelor de elfi s-a lucrat mai bine de trei luni şi s-au folosit aproximativ trei kilometri de material. Evenimentul este organizat de ansamblul Palas în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi va beneficia de prezenţa reprezentantului oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®, Claire Burgess. 

Aceasta este cea de-a doua acţiune cu notorietate mondială care are loc la Palas. Pe 2 iunie 2012, cu ocazia inaugurării ansamblului urbanistic, Palas şi Iaşul au stabilit împreună un record:

12.740 de lampioane înălţate simultan.

Galerie Foto