Dorinţele de Crăciun ale aproximativ 300 de copii nevoiaşi, îndeplinite de angajaţii din clădirile de birouri de la palas

Iasi, 22/12/2016

În apropierea sărbătorilor de iarnă, persoanele care lucrează în clădirile de birouri ale ansamblului Palas au demonstrat că au suflet mare, dăruind din inimă cadouri pentru copiii mai puţin norocoşi.

În luna decembrie, în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Palas s-a desfăşurat campania socială „Bradul dorințelor”, organizată în parteneriat cu Fundația Star of Hope România. Campania şi-a propus să aducă zâmbete pe chipurile a peste 300 de copii, cazuri sociale şi pacienți ai centrelor Star of Hope România din întreaga regiune, dar şi din sudul şi estul ţării.

Micuţii au aşternut pe hârtie dorinţele lor de Crăciun şi le-au închis în plicuri, care apoi au împodobit brazii amenajaţi la recepţiile fiecărei clădiri office. Persoane inimioase din birourile UBC au luat scrisorile şi le-au îndeplinit micuţilor visurile. Ghetuţe, rochiţe, jucării, tabletă, dulciuri, fructe, patine şi chiar o bicicletă s-au aflat pe lista de dorinţe a princhindeilor care s-au transformat în realitate, în prag de sărbători.

Pe 19 decembrie, şase maşini încărcate cu daruri frumos împachetate au plecat spre copiii din Centrele Star of Hope din Iași, Dorohoi, Botoșani, Huși, Murgeni (Vaslui), Dimacheni (Botoșani), Babadag (Tulcea) și Pantelimon (Ilfov).

Galerie Foto