Donaţie Iulius Mall către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj

Cluj Napoca, 22/12/2011

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj va beneficia de o donaţie consistentă formată din articole de îmbrăcăminte din partea centrului comercial Iulius Mall. Astfel, D.G.A.S.P.C. Cluj va intra în posesia mai multor articole de îmbrăcăminte noi în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Această donaţie a fost posibilă atât datorită implicării active pe care Iulius Mall o are în comunitatea clujeană prin intermediul campaniilor sociale desfăşurate, cât şi datorită bunelor relaţii de colaborare existente între D.G.A.S.P.C. Cluj şi Iulius Mall. Astfel, pe parcursul ultimilor ani, în incinta centrului comercial au fost organizate o serie de manifestări  dedicate copiilor şi persoanelor cu dezabilități: Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, Ziua Drepturilor opilului, Săptămâna adopţiei, Ziua Internaţională a Copilului, etc.

Donaţia realizată de acest centru comercial important al Clujului reprezintă un gest binevenit pentru copilaşii şi adulţii aflaţi în dificultate din cadrul D.G.A.S.P.C. Cluj. Gestul este cu atât mai însemnat cu cât acesta vine în preajma sărbătorilor de iarnă, când empatia trebuie să primeze în faţa tuturor celorlalte valori umane. Mulţumim pe această cale Iulius Mall pentru felul în care s-a implicat în viaţa socială a judeţului, dând din acest punct de vedere un exemplu demn de urmat şi pentru alte entităţi ale mediului de afaceri clujean care pot să se implice activ în sprijinul claselor sociale defavorizate”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.