Cum a fost atmosfera la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall: meciuri spectacol de baschet, muzică și multă distracție

Suceava, 19/06/2017

Sucevenii sunt mari iubitori de sport. Au dovedit acest lucru prin participarea numeroasă la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall, evenimentul prin care circuitul național Sport Arena Streetball Tour a ajuns în premieră în Bucovina. În week-end, zeci de jucători pasionați s-au întrecut în aruncări la coș, în timp ce publicul a admirat cu entuziasm show-ul oferit.

Sfârșitul de săptămână a fost despre sport, la Iulius Mall. În ciuda vremii nefavorabile, numeroși suceveni și jucători de la nivel național au răspuns invitației de a oferi spectacol prin meciuri de baschet 3x3, din cadrul Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall. Evenimentul a făcut ca pentru prima dată Suceava să fie prezentă în circuitul național Sport Arena Streetball Tour. Unul dintre invitații speciali care au acceptat provocarea aruncărilor la coș a fost Dorian Goian, fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României, al cărui joc a fost deliciul pasionaților de streetball.

Peste 120 de participanți au luat startul în competiția Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall, care a avut loc pe terenurile special amenajate în parcarea Iulius Mall, dar și în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, în intervalul în care vremea a împiedicat desfășurarea jocurilor în aer liber. Câștigătorii competiției de elită, la Open Masculin, și implicit ai premiului în valoare de 4.000 de lei au fost membrii echipei Rahova’s Finest. Dincolo de meciurile oficiale, copiii au jucat baschet la mini-panourile instalate special pentru ei, iar spectatorii au participat la concursuri tematice. Evenimentul a fost organizat de clubul de baschet Castorii, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava.

Galerie Foto