Concerte, târg cu tematică vintage și jocuri, pe agenda Picnic in the Park, sâmbătă, în Iulius Parc

Cluj Napoca, 10/05/2016

Ești în căutarea unor oportunități de distracție pentru acest week-end? Nu îți face alte planuri, pentru că Iulius Mall Cluj și Asociația Fapte te invită la Picnic in the Park. Ți-am pregătit numeroase activități captivante, pentru a ne asigura că tu și prietenii tăi veți petrece o zi așa cum vă doriți.

Muzică, jocuri, târg cu tematică vintage, spațiu dedicat iubitorilor de lectură și multă voie bună sunt coordonatele unui eveniment croit exact după preferințele tale. Sâmbătă, 14 mai 2016, de la ora 12.00, te așteptăm la Picnic in the Park, un eveniment organizat de Asociația Fapte și găzduit de Iulius Parc. Ediția din acest an reunește artiști îndrăgiți, care te vor face să te miști pe ritmuri antrenante. De la ora 17.00, pe scenă vor urca The Kryptonite Sparks, care propun o combinație de indie, alternative și hard rock, iar de la ora 18.30 te vor încânta ritmurile energice ale celor de la Tango with Lions. Momentul cel mai așteptat al zilei este concertul susținut de AaRON, un duo de pop rock din Franța venit în premieră în România, la Picnic in the Park. AaRON va cânta de la ora 20.30.

Pe lângă spectacolele muzicale, vei putea alege cel puțin o activitate care să te relaxeze la Picnic in the Park. Dacă ești pasionat de lectură ești așteptat la standul Bookstory și poți chiar să cumperi cartea care te-a captivat, iar dacă îți place să petreci timpul alături de prieteni, amuzându-vă cu jocuri de societate, vei avea un loc special amenajat de Happy Colors. Tot aici vei găsi și un târg cu tematică vintage, de unde îți vei putea completa ținuta de picnic cu cele mai frumoase accesorii handmade. În cadrul Picnic in the Park va fi amenajată şi o zonă de food court, de unde cei care au venit nepregătiţi îşi vor putea cumpăra gustări şi băuturi, însă cei dornici de relaxare pe gazon pot aduce coşul cu bunătăți pregătit de acasă.

Iulius Parc găzduiește pentru a-l doilea an consecutiv Picnic in the Park, continuând să fie un promotor și un susținător al manifestărilor culturale şi al activităţilor recreative.

Galerie Foto