Concert al Filarmonicii Botoșani, cadoul muzical oferit sucevenilor de Iulius Mall

Suceava, 13/01/2019

Anul 2019 debutează la Iulius Mall Suceava cu o surpriză muzicală, devenită tradiție printre clienții melomani. Filarmonica de Stat Botoșani a fost invitată, din nou, să încânte publicul cu frumusețea muzicii clasice.

Și în acest an, Iulius Mall Suceava își va răsfăța clienții cu o agendă bogată în evenimente speciale, care va debuta duminică, 13 ianuarie 2019, cu un spectacol vocal - simfonic grandios. De la ora 19.00, la etajul Iulius Mall Suceava, Filarmonica de Stat Botoşani va susține „Concertul de Anul Nou”. Ca de fiecare dată, participarea este liberă.

Spectacolele Filarmonicii din Botoșani sunt organizate cu periodicitate la Iulius Mall, fiind un prilej pentru suceveni să se bucure de muzica simfonică la ei acasă. Pe lângă virtuozitatea orchestrei, concertele beneficiază și de prezența unor invitați speciali, care dau voce unor partituri celebre.

Evenimentele organizate de Iulius Mall, cu participarea Filarmonicii de Stat Botoșani, sunt apreciate de comunitatea suceveană, pentru caracterul cultural și ineditul lor.

Galerie Foto