Companiile de IT din ansamblul Openville au participat la un altfel de team building, într-o competiţie sportivă marca Alergotura

Timișoara, 27/11/2018

Pentru a doua oară în acest an, ansamblul Openville Timişoara a găzduit competiţia sportivă Team Up and Run, la care au luat startul peste 100 de participanţi. Sâmbătă, acoperişul Iulius Mall, parcarea supraetajată şi cele două clădiri de birouri United Business Center (UBC) au reprezentat trasee atipice pentru acest nou concept de competiţie al Alergotura, care promovează ideea de efort în echipă.

Evenimentul îmbină probele de alergare cu cele de condiție fizică și abilități sportive. Mai precis, cei trei membri ai fiecărei echipe au avut misiunea de a performa împreună la tot atâtea probe: una de fitness, la centrul World Class din Iulius Mall, şi două de alergare, pe scările de incendiu, până la etajul 12 din ambele clădiri de birouri din ansamblul Openville. Şi-au testat condiţia fizică numeroşi angajaţi ai companiilor prezente în UBC, colegi de serviciu, prieteni, familii şi pasionaţi de sport.

„Ca angajat al unei firme de IT din campusul UBC, consider că tipul acesta de evenimente va fi viitoarea formă de team building cu care vor inova departamentele de HR, când vor trebui să dea o dinamică sănătoasă în companii. Aceste evenimente sportive îmbină efortul în echipă cu ataşamentul la ideea ca <> şi că <>. Nu în ultimul rând, orice firmă de IT trebuie să îşi dorească angajaţi cu minţi cât mai oxigenate, pentru o creativitate şi productivitate cât mai mare la lucru”, a declarat Valentin Mureşan, membru în Boardul Alergotura, organizatorul evenimentului.

Galerie Foto