Clienţii Iulius Mall au îndeplinit dorinţele a 38 de copii nevoiaşi

Timișoara, 23/12/2011

Și în acest an, bănăţenii cu suflet mare au îndeplinit dorinţele a zeci de copii, ale căror vise au fost exprimate în felicitările din “Bradul Dorinţelor”, o campanile socială cu tradiţie la IULIUS MALL. Clienţii mall-ului nu au rămas indiferenţi şi au ajutat la îndeplinirea speranţelor a 38 de mici beneficiari ai proiectului “Centrul Educaţional pentru Copiii Exploataţi prin Muncă”, derulat de Organizaţia Salvaţi Copiii, filiala Timiş. Pe lângă aceste cadouri, IULIUS MALL le-a mai făcut o bucurie micuţilor şi le-a oferit în dar îmbrăcăminte în valoare de peste 1.000 lei.

Copiii nu au îndrăznit să ceară prea multe lui Moş Crăciun, majoritatea visând la cadouri obişnuite, precum dulciuri, încălţări şi multe jucării. Roxana, o mică domnişoară de 12 ani, şi-a dorit o pereche de cizme nou nouţe, la fel ca şi Sorin, de 8 ani. Ca orice băieţel de 11 ani, Bujor adoră maşinuţele cu telecomandă şi, datorită unui bănăţean generos, a primit în dar jucăria mult visată.

IULIUS MALL TIMIȘOARA a participat activ, încă din primul an de funcţionare, în viaţa comunităţii unde îşi desfăşoara activitatea, sprijinind şi organizând acţiuni sociale pentru cei cu care soarta nu a fost generoasă. Derulată în fiecare an, campania „Bradul Dorinţelor” constă în decorarea unui pom de Crăciun cu felicitări în care copii cu situaţii speciale povestesc ceea ce visează să primească în dar de la Moşu’. Felicitările sunt luate apoi de cei care doresc să redea zâmbetul unui copil şi să îi ofere un Crăciun mai frumos. Ineditul campaniei este dat de două aspecte. În primul rând, cei mici primesc de la Moş Crăciun exact cadourile la care poftesc de atâta vreme şi pe care le exprimă în felicitări. În al doilea rând, campania face posibilă implicarea directă şi afectivă a clienţilor IULIUS MALL, care pot alege din “Bradul Dorinţelor” scrisoarea cu cea mai interesantă şi înduioşătoare năzuinţă. 

IULIUS MALL doreşte să le mulţumească tuturor clienţilor care, prin gestul lor mărinimos, au redat zâmbetul pe feţelor acestor copii!