Brazi de Crăciun și sute de cadouri, dăruite de Iulius Group

Iasi, 23/12/2013

Și în acest an, compania Iulius Group este alături de cei mai puţin norocoşi. Brazi de Crăciun şi sute de cadouri au fost donate, în week-end-ul trecut, către centre sociale pentru persoane aflate în dificultate.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cei 170 de bătrâni de la Căminul „Sfinţii Constantin şi Elena” şi cei 70 de pitici de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Iaşi au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Simpaticul bătrânel le-a dăruit pachete cu bunătăţi, iar grupul de colindători „Voice of Grace” le-a adus în suflet bucuria Naşterii Domnului, prin cele mai frumoase cântece de iarnă. 

Tot la finalul săptămânii trecute, în urma campaniei „Bradul de nota 10”, organizată de Iulius Mall, nouă pomi de Crăciun au fost donaţi către instituţii sociale de ajutorare a copiilor. În demersul Iulius Mall s-au alăturat peste 120 de elevi de la cele mai mari licee din Iaşi, care au împodobit brazii. Mai mult, în urma voturilor primite pe pagina de Facebook a Iulius Mall, cel mai frumos brad împodobit a fost desemnat cel decorat de echipa Colegiului Economic Administrativ. Aceasta a fost recompensată de Iulius Mall cu 10 MP4 Playere. De asemenea, trei dintre cei care au votat, aleşi automat prin tragere la sorţi, vor primi din partea mall-ului brazi naturali şi kit-uri de sărbătoare.

Pomii de Crăciun îi vor bucura de sărbători pe princhindeii de la Centrul pentru copilul cu handicap sever „Sf. Andrei”, Complexul de Servicii Comunitare Bucium, Complexul de Servicii Comunitare Bogdana, Centrul „Veniamin Costachi” şi pe cei de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Iaşi. 

Instituţiile de învăţământ ieşene participante au fost: Colegiul „Costache Negruzzi”, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Colegiul Naţional Iaşi, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul

Naţional de Artă „Octav Băncilă”, Colegiul Economic Administrativ, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Vasile Cel Mare” şi Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu”.

Galerie Foto