„Ascultă 5 minute de muzică clasică”, oferite de violoncelistul Răzvan Suma, la Palas Mall

Iasi, 04/10/2013

Seria evenimentelor găzduite de ansamblul urbanistic din inima oraşului continuă cu o idee muzicală de excepţie. Luni, 7 octombrie 2013, de la ora 19.00, renumitul violoncelist Răzvan Suma şi pianistul spaniol Josu Okinena vor oferi clienţilor Palas un recital de muzică clasică cu totul special.

Cei doi artişti vor coborî de pe marele scene muzicale în mijlocul publicului ieşean, într-un spaţiu neconvenţional, dar care vibrează de energie şi vitalitate. Astfel, în atriumul Palas Mall vor răsuna cele mai încântătoare pasaje din opera compozitorului Johannes Brahms, în cadrul campaniei „Ascultă 5 minute de muzică clasică!”. Binecunoscutul violoncelist Răzvan Suma şi pianistul Josu Okinena sunt cei doi artişti care vor încânta clienţii Palas Mall prin dăruirea lor pentru instrumente, note şi portative.

Evenimentul este iniţiativa Radio România Muzical, fiind o modalitate inedită de a familiariza publicul larg cu muzica clasică. Totodată, recitalul din Palas Mall este o avanpremieră a spectacolului pe care cei doi muzicieni îl vor susţine la Sala „Eduard Caudella” a  Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, care se va desfăşura pe 8 octombrie, ora 19.00. Campania  a ajuns la a şaptea ediţie, fiind primită cu succes şi mult interes de public.

Clienţii Palas Mall sunt invitaţi să îmbogăţească sesiunile de cumpărături cu cinci minute de muzică clasică de calitate, care să le încarce bateriile la început de săptămână.

Galerie Foto