Angajații din clădirile de birouri Palas au donat peste 7.000 de lei cumpărând mărțișoare create de persoane defavorizate

Iași, 27/02/2019

United Business Center (UBC), componenta office a ansamblului mixt Palas Iași, a invitat angajații companiilor prezente în clădirile de birouri să întâmpine primăvara cu fapte bune. Aceștia au cumpărat mărțișoare cu povești emoționante, contribuind, în același timp, cu donații de peste 7.000 de lei la susținerea activității unor centre pentru persoane din categorii defavorizate.

În perioada 27 februarie – 8 martie 2019, UBC și Centrul Diecezan Caritas Iași au desfășurat campania umanitară „Cu drag, de Mărțișor”. În recepțiile clădirilor de birouri au fost expuse simboluri cu șnur roșu și alb cu adevărat speciale, realizate manual de către beneficiarii și voluntarii organizației. Angajații au fost receptivi și s-au implicat în demersul caritabil, donând, în cele 10 zile de desfășurare a campaniei, peste 7.000 de lei.

Sumele vor fi alocate pentru susținerea activităților orientate către copii, tineri și familii defavorizate, dar și către vârstnici și persoane cu dizabilități. De acestea vor beneficia peste 160 de cazuri sprijinite de Centrul Diecezan Caritas Iași, din cadrul: Centrului de Resurse pentru copii și tineri „Don Bosco”, Centrul de Plasament „Sfântul Iosif”, Centrul de Resurse pentru Familii Defavorizate și Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași.  

Prin implicarea și generozitatea lor, angajații din UBC au oferit, „cu drag, de Mărțișor”, vestitori ai primăverii care pot face diferența pentru cei nevoiași!

Galerie Foto