Alergare prin parcarea supraetajată şi pe scara de 12 niveluri din UBC2, probe de foc la Alergotura 2018

Timișoara, 25/02/2018

Ansamblul mixt Openville Timişoara a găzduit, sâmbăta trecută, primul eveniment organizat de Alergotura în 2018: TeamUp & Run. Acoperişul Iulius Mall, noua parcare supraetajată şi clădirea de birouri UBC 2 au reprezentat decoruri inedite pentru desfăşurarea competiţiei sportive.

Peste 180 de persoane au răspuns provocării lansate de organizatori şi, grupaţi în echipe, au parcurs cu brio trei probe dificile care le-au testat puterea de concentrare, viteza, dar şi spiritul de coeziune. La eveniment s-au înscris numeroşi angajaţi ai companiilor prezente în clădirile de birouri din Openville, colegi de serviciu, prieteni, familii şi pasionaţi de sport. Anul acesta, la TeamUp & Run au participat şi şapte echipe de pompieri din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, care au purta echipament de intervenție.

Competiţia TeamUp & Run a început în sala de fitness a centrului World Class din Iulius Mall, unde participanţii au executat o serie de exerciții sub monitorizarea antrenorilor. Ulterior, echipele au înfruntat vremea neprietenoasă de afară şi au parcurs o probă de alergare în două locaţii mai puţin obişnuite pentru un concurs sportiv: acoperişul Iulius Mall şi parcarea supraetajată din ansamblul Openville. Însă, proba de foc a constat în urcarea scărilor celor 12 etaje ale clădirii de birouri UBC 2.

Declaraţie organizatori despre ineditul probelor, locaţiei etc:

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul companiei Flex, iar partenerii evenimentului au fost United Business Center și World Class.

Galerie Foto