Ai în plus o carte? Iulius Mall Suceava te invită să o dai mai departe

Suceava, 21/09/2015

Iulius Mall, cu sprijinul librăriei Cărtureşti, a iniţiat o campanie inedită cu scopul de a colecta cât mai multe cărţi pentru elevii care nu au acces la o bibliotecă dotată corespunzător. Astfel, îndrăgita destinaţie de shopping şi recreere îi îndeamnă pe clienţii săi să le ofere un sprijin copiilor dornici să citească şi, totodată, să descopere noi titluri din literatura universală.

Până la finalul lunii octombrie 2015, Iulius Mall are o propunere cu scop umanitar pentru toţi sucevenii. Campania „Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!” a fost demarată din dorinţa de a le oferi elevilor care învaţă într-o unitate de învăţământ cu dotări modeste un început de an şcolar cu acces la multe poveşti interesante. Astfel, clienţii Iulius Mall care au o carte cu poezii, basme, artă dramaturgică sau subiecte interesante pentru copii şi adolescenţi pe care nu o mai folosesc sunt invitaţi să o dăruiască celor care îşi doresc să le citească. Punctul de colectare este amenajat la Centrul Info, iar volumele vor dota biblioteca unei şcoli din mediul rural, care nu dispune de prea multe opţiuni pentru învăţăcei.

În plus, Iulius Mall răsplăteşte gestul frumos şi generos al sucevenilor pasionaţi de lectură şi dornici să ajute. Toţi cei care aduc cel puţin o carte pentru a o oferi cadou copiilor vor primi la schimb vouchere cu discount de 15% la o nouă achiziţie din librăria Cărtureşti. Astfel, donatorii au mulţumirea de a contribui la zâmbetele unor elevi nerăbdători să descopere poveştile dintre coperţile noilor cărţi din biblioteca şcolii şi, în acelaşi timp, îşi pot răsfăţa pasiunea pentru lectură cu noi titluri în colecţia proprie.

Galerie Foto