Acces fără certificat verde și fără test la centrul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 în Palas

Iași, 01/11/2021

Centrul de vaccinare din fața Palatului Culturii s-a mutat în Palas, în galeria Auchan. Accesul este permis fără certificat verde sau test. În ultima perioadă, ritmul de vaccinare a crescut chiar şi de trei ori.

Compania IULIUS continuă să sprijine personalul medical și campania națională de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Astfel, centrul de vaccinare din fața Palatului Culturii s-a mutat, de curând, în Palas Mall, în galeria Auchan, la nivelul -2, cu sprijinul Nucleului Județean de vaccinare și a Primăriei Municipiului Iași. Echipa medicală este prezentă în fiecare zi, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

La centrul de vaccinare din Palas se pot imuniza cu serul Pfizer–BioNTech adulţii și copiii cu vârsta de peste 12 ani. Acum, vaccinarea este posibilă și fără programare, fiind necesar doar buletinul. Accesul este permis fără certificat verde sau test.

În ultima perioadă, ritmul de vaccinare a înregistrat creşteri chiar şi de trei ori, media zilnică fiind de 280 de persoane.

Persoanele de altă naționalitate, care locuiesc în România și vor să se vaccineze, o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul. Mai multe detalii despre campania națională de vaccinare sunt disponibile pe Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Spațiul în care funcționează centrul de vaccinare este pus la dispoziția autorităților de către Palas în mod gratuit, iar persoanele care se imunizează beneficiază de două ore de parcare fără plată. Compania IULIUS continuă, astfel, demersul de susținere a sistemului medical inițiat încă de la începutul pandemiei, atunci când a donat peste 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezentă prin proiectele sale.

Galerie Foto