175 de angajați din UBC au participat la cursuri de prim ajutor organizate de Palas, în parteneriat cu rețeaua de sănătate Regina Maria

Iasi, 13/07/2018

Ansamblul Palas continuă seria evenimentelor dedicate angajaților companiilor prezente în clădiririle de birouri clasa A United Business Center.  

Joi, 13 iulie 2017, ansamblul Palas, cu sprijinul Campusului Medical Regina Maria din Iași, a organizat cursuri de prim ajutor dedicate angajaților care își desfășoară activitatea în clădirile de birouri United Business Center (UBC). 175 de persoane au răspuns invitației de a participa la sesiunile „Basic Life Support”, care s-au desfășurat în parcul Palas.

Medicii Rețelei de Sănătate Regina Maria au susținut șase sesiuni în care i-au învățat pe cursanți ce acțiuni pot efectua și care este maniera corectă de executare a acestora, pentru a stabiliza o victimă, fără pregătire medicală și fără echipamente specifice. Cursul „Basic Life Support” cuprinde principalele cunoștințe teoretice și aptitudini practice de care are nevoie orice persoană pentru a putea interveni într-o situație amenințătoare de viață, în special stopul cardio-respirator. Participarea a fost gratuită pentru angajații din UBC Palas Iași, iar la finalul cursurilor au fost acordate diplome de absolvire.

În ansamblul Palas sunt dezvoltate șase clădiri de birouri, sub brandul United Business Center. În imobilele office au sediile peste 50 de companii, cu mai mult de 5.000 de angajați.

Galerie Foto