Din online la mall. BijuBOX a inaugurat o locaţie în Iulius Mall prin programul suport Go Local

Suceava, 04/05/2023

Beneficiară a programului de susţinere a întreprinzătorilor locali aflaţi la început de drum, Go Local, BijuBOX s-a inaugurat recent în Iulius Mall și propune colecții de bijuterii din aur și argint care pot fi personalizate.  Micii antreprenori care doresc să intre în reţeaua de retail a companiei IULIUS se pot înscrie în continuare în program, accesând https://www.iuliuscompany.ro/golocal.

După o experienţă de patru ani în online, Marian și Ramona Tcaciuc, fondatorii brandului  BijuBOX, au decis să facă un pas mai departe şi, beneficiind de programul Go Local,  au deschis un magazin fizic în Iulius Mall. Noua locaţie este situată la parter și propune colecții de bijuterii din aur și argint cu un design atemporal, ce se potrivesc oricărui stil;  de la inele clasice, brățări, coliere și cercei și până la bijuteriile personalizate ce adaugă emoție fiecărui moment în parte, toate pot fi achiziționate de la noua insulă.

,,BijuBOX a apărut din dorința de a aduce o alternativă la clasicul duo «Flori și ciocolată ». Ne doream un produs care să transmită acea emoție. Acesta a fost declicul care s-a concretizat mai apoi în acest brand. Și de ce bijuterii? Eu lucrasem anterior în domeniu, în liceu, și aveam puțină experiență.”, spune Marian Tcaciuc. Una dintre multele idei de business înscrise pe platforma Go Local, BijuBOX a ales programul inițiat de IULIUS pentru a continua parcursul început odată cu deschiderea online a magazinului de bijuterii, considerând că aduce beneficii de imagine și că este un pas înainte pentru antreprenorii locali cu resurse mult mai limitate decât marile branduri.

BijuBOX le oferă clienților oportunitatea de a se simți fericiți, autentici și conectați cu ajutorul bijuteriilor și prin intermediul comunității pe care a reușit să o creeze. Brandul își dorește să vină cu acel ,,the #happinesskeeper” prin bijuterii personalizate de calitate și printr-o experiență rafinată. Toate bijuteriile pot fi îmbogățite cu mesajul dorit, iar consilierii insulei te pot ajuta să transpui ideile tale în realitate. În spatele BijuBOX stă o experiență de 4 ani, concretizată în magazinul online de bijuterii, cu peste 30.000 de clienți mulțumiți.

Programul de susținere a antreprenorilor locali este implementat în cele două ansambluri mixte ale companiei IULIUS − Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara−, dar şi în reţeaua Iulius Mall din Suceava, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Dacă ești antreprenor local sau vrei să devii unul, înscrie-te în programul Go Local și beneficiezi de măsuri de susținere personalizate, cum ar fi scutirea temporară de la plata chiriei şi reduceri între 25 – 50%, flexibilitate la durata contractului, campanii de promovare şi consultanță integrate, pachete de beneficii care pot ajunge până la o valoare totală de maximum 10.000 de euro.

Galerie Foto